VAJÍČKOVÝ SALÁT do skleničky

Vytisknout recept
Cílem ale je ukázat vám, že to jde taky jinak než s kilem majonézy...
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 10 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce 1 osoba
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • překvapivě vejce
  • řecký jogurt
  • cibulka paní Lenka může vynechat
  • sůl a pepř
  • hořčice
  • sušený česnek
  • jarní cibulka

Instrukce

  • Vaření vajec snad není potřeba zmiňovat.
  • A teď už je to jednoduché, vlastně jen všechno smícháme dohromady a necháme hezky uležet. Vejce nakrájejte na kostičky, cibulku nadrobno, přidejte postupně několik lžic jogurtu, sůl a pepř, 2 lžičky hořčice a koření, které máte rádi. Už teď je to super kombinace, ale opravdu dobrý je salát, když aspoň 2 hodiny odpočívá v lednici. Cibulka nebude tak ostrá a chutě budou pěkně propojené.
  • Salát podávejte ideálně s celozrnným pečivem a čerstvou zeleninou, posypaný jarní cibulkou. Dobrou 🙂
5 Komentářů
  1. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    Nelo, díky…. určitě bych vynechala 🙂 rozesmála jste mě 🙂

  2. 5 stars
    Vypadá dobře. Určitě vyzkouším.

  3. Nelo, děkuji za recept, protože ač proti majonéze nic nemám a běžně ji používám, tak někdy je dobré udělat lehčí variantu. 🙂 Zvlášť ve vedrech.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account