Cílem ale je ukázat vám, že to jde taky jinak než s kilem majonézy...
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutesmin
Čas vaření 10 minutesmin
Celkový čas 20 minutesmin
Porce 1osoba
Uvařila NelaVávrová
Ingredience
překvapivě vejce
řecký jogurt
cibulkapaní Lenka může vynechat
sůl a pepř
hořčice
sušený česnek
jarní cibulka
Instrukce
Vaření vajec snad není potřeba zmiňovat.
A teď už je to jednoduché, vlastně jen všechno smícháme dohromady a necháme hezky uležet. Vejce nakrájejte na kostičky, cibulku nadrobno, přidejte postupně několik lžic jogurtu, sůl a pepř, 2 lžičky hořčice a koření, které máte rádi. Už teď je to super kombinace, ale opravdu dobrý je salát, když aspoň 2 hodiny odpočívá v lednici. Cibulka nebude tak ostrá a chutě budou pěkně propojené.
Salát podávejte ideálně s celozrnným pečivem a čerstvou zeleninou, posypaný jarní cibulkou. Dobrou 🙂