Kovbojské fazole po mexicku
Ingredience
- 1 malá cibulka
- 1 větší stroužek česneku
- troška oleje
- 1 větší rajský protlak příp. kečup
- 1 velká konzerva červených fazolí
- 1 větší konzerva nakládané kukuřice
- 2 nožky klobásy či uzeniny, jakou doma máte
- sůl pepř, červená mletá paprika, chilli
Instrukce
- Nakrájíme cibuli na drobno, klobásu na kolečka.
- Na hlubší pánev dáme olej, osmažíme cibuli, přidáme párek a smažíme tak 2 minuty.
- Přidáme protlak a kečup, trošku sladké i pálivé papriky, osolíme, opepříme.
- Jako poslední dáme prolisovaný česnek a přidàme fazole a kukuřici.
- Promícháme a provaříme 5 minut a podáváme s chlebem.
Moc dobré
Toto my také často děláme, máme rádi aj e torychlovka .-)
Přesně, jak píšeš….když je doba cuket, ráda přidávám i tu a nebo, když jsou levné papriky
Už aby byly levné papriky 🙁
tak tohle je moje libovka, kdyz potřebuji nějakou rychlovku….
Přesně tak, nedělám často, ale někdy je na to opravdu chuť a navíc, ne pokaždé člověk chce strávit v kuchyni několik hodin.