Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kovbojské fazole po mexicku
Vytisknout recept
Kategorie
Hlavní jídlo
Kuchyně
Česká
Čas přípravy
10
minutes
min
Čas vaření
15
minutes
min
Celkový čas
25
minutes
min
Porce
3
osoby
Uvařila
Jaroslava Korpášová
Ingredience
1
malá cibulka
1
větší stroužek česneku
troška oleje
1
větší rajský protlak
příp. kečup
1
velká konzerva červených fazolí
1
větší konzerva nakládané kukuřice
2
nožky klobásy
či uzeniny, jakou doma máte
sůl
pepř, červená mletá paprika, chilli
Instrukce
Nakrájíme cibuli na drobno, klobásu na kolečka.
Na hlubší pánev dáme olej, osmažíme cibuli, přidáme párek a smažíme tak 2 minuty.
Přidáme protlak a kečup, trošku sladké i pálivé papriky, osolíme, opepříme.
Jako poslední dáme prolisovaný česnek a přidàme fazole a kukuřici.
Promícháme a provaříme 5 minut a podáváme s chlebem.