Kovbojské fazole po mexicku

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 15 minutes
Celkový čas 25 minutes
Porce 3 osoby
Uvařila Jaroslava Korpášová

Ingredience

  • 1 malá cibulka
  • 1 větší stroužek česneku
  • troška oleje
  • 1 větší rajský protlak příp. kečup
  • 1 velká konzerva červených fazolí
  • 1 větší konzerva nakládané kukuřice
  • 2 nožky klobásy či uzeniny, jakou doma máte
  • sůl pepř, červená mletá paprika, chilli

Instrukce

  • Nakrájíme cibuli na drobno, klobásu na kolečka.
  • Na hlubší pánev dáme olej, osmažíme cibuli, přidáme párek a smažíme tak 2 minuty.
  • Přidáme protlak a kečup, trošku sladké i pálivé papriky, osolíme, opepříme.
  • Jako poslední dáme prolisovaný česnek a přidàme fazole a kukuřici.
  • Promícháme a provaříme 5 minut a podáváme s chlebem.
6 Komentářů
  1. Iveta Fedorovská 2 roky ago

    Moc dobré

  2. Lenka Hudečková 2 roky ago

    Toto my také často děláme, máme rádi aj e torychlovka .-)

  3. NelaVávrová 2 roky ago

    tak tohle je moje libovka, kdyz potřebuji nějakou rychlovku….

    • Author

      Přesně tak, nedělám často, ale někdy je na to opravdu chuť a navíc, ne pokaždé člověk chce strávit v kuchyni několik hodin.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account