Rychlý vývar po asijsku
Ingredience
- zázvor čerstvý cca 5 plátků
- česnek 1 stroužek
- červená cibule 1/2 ks
- chilli papričky čerstvé nebo sušené 3 ks
- vývar 500 ml
- sójová omáčka nebo rybí cca 6 lžic
- limetková šťáva 1/2 plodu
- jarní cibulka
- koriandr
Instrukce
- Zázvor spolu s vyloupnutým česnekem, na kousky nakrájenou cibulí a papričkami nasucho opražte v hrnci, aby se vše rozvonělo.
- Přidejte vývar a přiveďte k varu, vařte asi 10–15 minut. Potom je možné vývar scedit.
- Ke konci přidejte omáčku, limetkovou šťávu na dochucení, krátce provařte a vmíchejte najemno nasekanou cibulku a koriandr.
Presne
Dobrá a rychlá polévka.
tak tak…zkuste
pěkná polévka
Dekuji pekne.
Rýchle recepty sú fajn na šetrenie času
i penez 😀
prima 🙂
🙂