Rychlý vývar po asijsku

Vytisknout recept
Nad domácí vývar není! Velice snadno ho můžete vylepšit a dodat mu asijské chutě, díky tomu se vám bude hodit na přípravu dalších jídel této kuchyně. A nebo ho můžete popíjet jen tak, během chladných dnů ideální volba.
Kategorie Polévka
Kuchyně Asijská
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 2 porce
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • zázvor čerstvý cca 5 plátků
  • česnek 1 stroužek
  • červená cibule 1/2 ks
  • chilli papričky čerstvé nebo sušené 3 ks
  • vývar 500 ml
  • sójová omáčka nebo rybí cca 6 lžic
  • limetková šťáva 1/2 plodu
  • jarní cibulka
  • koriandr

Instrukce

  • Zázvor spolu s vyloupnutým česnekem, na kousky nakrájenou cibulí a papričkami nasucho opražte v hrnci, aby se vše rozvonělo.
  • Přidejte vývar a přiveďte k varu, vařte asi 10–15 minut. Potom je možné vývar scedit.
  • Ke konci přidejte omáčku, limetkovou šťávu na dochucení, krátce provařte a vmíchejte najemno nasekanou cibulku a koriandr.
9 Komentářů
  1. Author
    NelaVávrová 7 měsíců ago

    Presne

  2. 5 stars
    Dobrá a rychlá polévka.

  3. pěkná polévka

  4. MariannaFabušová 1 rokem ago

    5 stars
    Rýchle recepty sú fajn na šetrenie času

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account