A už je to zase tady. Opět se přiblížily Vánoce a naše myšlenky zaplňují starosti o to, co svým blízkým nadělíme pod stromeček. Jestli nechcete udělat chybu, být originální a při rozbalování dárečků vidět v očích obdarovaných záři štěstí, vyberete jim stylové tenisky. Hodí se pro ženy, muže i puberťáky. Ostatně i v oblíbené české komedii Pelíšky, vysílané pravidelně na Štědrý den, můžete vidět, jakou radost dokáží parádní boty pod stromečkem udělat. Dejte si ale pozor, abyste nenaletěli podvodníkům!

Tak už jste to vymysleli. Jako dárky pod stromeček nakoupíte stylové tenisky. Mějte se ale na pozoru. V dnešní době na trhu existuje mnoho padělků, které sice na první pohled můžou vypadat jako originál, ale ve skutečnosti do něj mají pořádně daleko. Proto radši nakupujte u ověřených prodejců. „Poznat falešné tenisky a oblečení bývá mnohdy hodně obtížné. V dnešní době už se padělky vyrábí na téměř jakýkoliv nový release, proto doporučuji nakupovat tam, kde máte garanci pravosti. Ve SneakerGallery veškeré zboží důkladně prověřujeme a lidé si tak mohou být skutečně jisti, že při koupi získají originál,“ říká Bohumír Hájek ze SneakerGallery a doporučuje několik základních rad, kterých byste se při nákupu měli držet:

  1. Nízká cena věstí problém. Exkluzivní a limitované tenisky jsou investice.
  2. Dbejte na vzhled obalu i samotných tenisek. Krabice by měla být z tvrdého kartonu a dobře složená. Boty by měly být z na první pohled kvalitního materiálu s přesnými švy.
  3. Čichněte si. Originální tenisky by měly vonět.
  4. Zkontrolujte logo. Padělky se obvykle liší od originálu v detailech.
  5. Tagy by měly být rovné, ostré a kvalitně našité.

Tipy na tenisky pro muže:

Air Force 1 Low White ’07

Teniska designéra Bruce Kilgora poprvé spatřila světlo Světa v roce 1982 což je nějaký ten rok zpátky. I přes to, že téhle siluetě táhne na 40 rozhodně nepostrádá životní energii. Prodeje hlavně u bílé barevné varianty jsou stále obrovské a mezi širokou veřejností čím dál oblíbenější

Láká hlavně na dobrou dávku pohodlí zajištěnou vzduchovou bublinou v patě, kvalitní zpracování, které dlouho vydrží a vzhled, který se ani za čtyři dekády neokoukal. Lepší bílou tenisku by zkrátka jeden těžko našel. Představte si, jak se pod stromečkem bude krásně vyjímat. Tu musíte pořídit!

Jordan 4 Retro SE Black Canvas

Air Jordan 4 v posledních letech zažívají jeden ze svých vrcholů, proto se objevuje jedno nové barevné provedení za druhým. Výjimkou není ani Jordan 4 Retro Black Canvas, které je jednou z nejzajímavějších novinek v našem výběru.

Pyšní se krásným celočerným provedením s jemnými, šedo-bílými detaily. A mrkněte na to zpracování. Černé plátno na chunky siluetě vypadá fakt dobře a společně s air unit zaručí ten nejvyšší komfort pro každou nohu. S těmito stylovkami jako dárkem určitě nešlápnete vedle.

Nike Dunk Low Retro White Black / Nike Dunk Low Panda

Jedno z nejroztomilejších zvířat na světě… to je panda! Její poznávací znamení je bílo-černá srst. Právě dvojici barev si vypůjčuje silueta Dunk od amerického výrobce Nike. S touhle volbou potěšíte každého milovníka pohodlných sneakers. Je to prostě klasika.

Teniska se díky tomu hodí snad ke všemu. Má opravdu mnoho verzí, takže možná nakonec budete muset na další Vánoce koupit další. Dva páry se v šatníku rozhodně neztratí.

Tipy na tenisky pro ženy:

Jordan 1 High OG Denim

Tak tyhle boty jsou vyloženě neobvyklé. Džínovina na Jordanech? I tohle netypické materiálové provedení siluetě Jordan 1 High více než sedí.

Dohromady s bílou kůží a zlatými prvky na tkaničkách je to prostě stylovka, která v botníku nesmí chybět! Mamka, ségra nebo teta budou nadšené a tuto tenisky z nohy jen tak nesundají. A pro vás máme i dobrou zprávu. Tyto tenisky jsou cenově dostupné. Tak na co ještě čekáte?

Nike Dunk High Panda

I ženy mají rády pandy. Proč jim tedy nedopřát boty, které se podle tohoto roztomilého zvířátka jmenují? Černá a bílá? Tou prostě nikdy nic nezkazíš! Hodí se totiž ke všemu, je nadčasová, a navíc vypadá sakra dobře. To jen potvrzují tenisky Nike Dunk High Panda.

Oproti své nízké variantě disponují vyšší siluetou a nabízí větší pohodlí do chladných a sychravých měsíců. Díky nim budou kotníky vašich obdarovaných v teple.

Nike Dunk Low Pink Oxford

Na siluetě Nike Dunk Low výrobce popustil svoje představy a pořádně se vyřádil. Navíc barevné provedení “Pink Oxford”, které se pravděpodobně inspirovalo balíčkem žvýkaček Hubba Bubba, zpestří váš vánoční čas.

Růžovo bílý svršek kontrastuje se zažloutlou podrážkou, třešničku na dort pak přidává krásný fialovo-modrý swoosh. Všechno se to moc hezky doplňuje a teniska je opravdu stylová a krásná.

Tipy na tenisky pro teenagery:

Jordan 1 Mid SE Cherry Blossom

Nechte nohy kvést i v zimě. Kupte svým ratolestem tenisky Jordan 1 Mid, které mají růžovou barvu zkombinovanou s bílou a žlutou, což vypadá dost netypicky.

Teniska je i přes svou barevnou jemná a netahá za oči, což působí velmi milým dojmem. Najdete je i v jiných barevných kombinacích.

Jordan 1 Mid Taxi

Pokud byste chtěli, aby zachmuřené ulice rozzářily boty na nohou vašich dětí, neváhejte a vsaďte na Jordan 1 Mid Taxi. Jejich černá, žlutá a bílá kombinace je zkrátka nepřehlédnutelná.

Hodí se pro výrazné jedince, kteří chtějí být vidět, ale i pro ty nenápadnější, kteří vsází na jeden extra prvek ve svém outfitu. U každého si tyto boty najdou své místo.

Jordan 1 Mid White Black Red

Kombinace Jordan 1 High Bred Toe a Jordan 1 High Gym Red. Barvy z těchto modelů přináší na siluetu Jordan 1 Mid Jordan 1 Mid White Black Red.

Černá, bílá a černá je záruka úspěchu. To platí i v tomhle případě. Colorway totiž působí netypicky, originálně, zároveň se ale hodí skoro ke všemu. Nosit je tak může doopravdy každý! I váš vybíravý teenager, který pod stromečkem čeká nějakou bombu!

Yeezy Slide Bone a Yeezy Slide Onyx

Pod stromeček nemusíte dávat jen tenisky. Jen co je pravda. Svým blízkým můžete udělat radost i pantoflemi. Ty využijí na dovolené u moře, na bazéně nebo třeba klidně i doma nebo chatě jako přezůvky. A Yeezy Slides jsou ty nejpohodlnější.

Celopěnové provedení boty a výjimečná struktura podrážky zaručuje tu nejvyšší možnou pohodlnost, při správné volbě velikosti padnou jak ulité. Pravděpodobně už žádné jiné na svém dítěti ani neuvidíte.

Vyrábí se v mnoha barevných provedeních, ale černá a bílá je prostě základ.

Foto: Shutterstock a se souhlasem www.sneakergallery.cz

Tagy:
6 Komentářů
  1. Není nad pohodlné a kvalitní boty. První bílé tenisky se mi moc líbí.

  2. NelaVávrová 2 roky ago

    krasné, mám ráda pohodlnou kvalitní obuv

  3. EsterNováková 2 roky ago

    Na Vánoce chceme dětem hlavně pořídit něco co je bude dokonale rozvíjet. Proto jsme si s manželem říkali že bychom každému z nich mohli koupit jednu https://www.dudlu.cz/stavebnice/ stavebnici. Stavíte také se svými dětmi doma a nebo to není vaše parketa?

  4. LucieGajdíková 2 roky ago

    Tenisky jsou pro mě nejpohodlnější obuv 😁

  5. MartinaSoučková 2 roky ago

    Tenisky jsou moje pracovní obuv a stojím v nich celý den, takže pěkné ale hlavně měkká podrážka abych se večer udržela na nohou

  6. Lenka Hudečková 2 roky ago

    Pěkné tenisky, líbily by se mi ty bílé, co jsou hned v úvodu článku 🙂

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account