Tato ojedinělá metodika je cestou přirozené, psychologicko-motivační péče o tělo a to v takové rovině, kdy je nutné pochopit destruktivní chování k sobě samé ve všech rovinách žití, a to včetně sportu a pohybu jako takového. Za mnoho let praxe vidím, jak se lidé dokážou nekoordinovaně ničit. Stačí, když se objeví reklama na nějakou super cvičební novinku, a i kdyby se člověk měl přetrhnout, musí na to chodit cvičit, protože někdo řekl, že se tím skvěle hubne a tvaruje postava. Ale…  Pokud tato cvičební metodika neladí s mým osobním nastavením, pokud není v harmonii, tak výsledného efektu nedosáhnu. Ba naopak, má spíše ničivé dopady nejen na fyzické tělo, ale postupně na celou osobnost. To, co funguje jednomu, nefunguje druhému a to je třeba si uvědomit.

Postupně vás naučím zaměřit pozornost na svoje tělo ve správné a zdravé rovině. Problém dnešní doby je, že stále více se upínáme na to, co se děje kolem nás, a podle toho se pak chováme. Je to rovina zachytávání, která od určitého stupně bývá velice destruktivní, aniž byste si to uvědomovali. Takový sebedestruktivní mechanizmus se v těle pak roztočí na plné obrátky, a pokud si to neuvědomíte zavčas, topíte se do hlubín močálu vlastních bolestí, stresů, zdravotních komplikací, zničené sebelásky v tom správném slova smyslu a vaše osobnost vyhoří jako papír.

Dnešní předimenzovaný svět je obrovskou zátěží pro nás všechny. Neumíme se v tom orientovat, ztrácíme půdu pod nohama, nevíme kudy kam. Já nevidím samotný problém jako opravdový problém, ale jako situaci k řešení,jako ukazatel směru kudy v tom životě jít. Pokud se správně nastavíte, pak eliminujete potíže v životě, které vás blokují jít kupředu. Stále více se ale v praxi setkávám s tím, že ani nevíte, jak se nastavit a co pro to vlastně udělat.

Naše tělo je odrazem toho, jak se k sobě chováme, jak se o sebe staráme a jak žijeme. Jedním ze zásadních problémů je to, že si vybíráme špatný pohyb, a celkově si sportem více ubližujeme než pomáháme. Neposloucháme to, co nám tělo říká a mnohdy přes bolest jdeme stále dál ve svém špatném nastavení. V tělocvičně jsem aktivně od roku 1998, a v profesionální rovině od r. 1999. Sama jsem si dost citelně uvědomila, co vše musím udělat pro to, aby mi tělo správně a dlouho dobře fungovalo. Zaměřením se na vnitřní klidové mechanizmy jsem postupně došla tam, kde bychom měli být všichni. A to do svého já.. Pouze vysokou kvalitou vlastního vztahu k sobě najdete cestu ke zdraví a spokojenosti.

Od roku 2003 se aktivně věnuju vedení motivačních workshopů a kurzů, kdy jsem jako lektor-motivátor nastartovala svoji kariéru v obchodním světě. Po celou dobu sbírám praxi se svými klienty a týmy lidí, kteří se úžasně posouvají vpřed. Neskutečně mě to baví,a je paráda sledovat jak na sobě dokážou všichni pracovat, jak dosahují svých výsledků přirozeně a hlavně efektivně. Toto je další bod do skládanky Bodywork psychology. Někdo má raději individuální přístup, někoho více motivuje právě skupina. Stačí si jen vybrat.

Každý, nebo skoro každý, máme v životě své vize, cíle, plány, ale stává se, že dosažením daného cíle nedojde ke kýženému upsokojení. K radosti, která by měla být uspokojující. Proč? .. Protože nejdete sami za sebe, zachytáváte špatně své myšlenky i pocity a vize cílů jsou zkreselné. Pak logicky dochází ke zklamání a člověk má pocit, že nic nefunguje.

Pokud máte jakýkoliv psychický propad, pokud potřebujete najít cestu ven ze svých potíží a pokud je vám jasné, že je nutné umět najít hlavně sebe, neváhejte se ozvat.

Nabízím:

– Bodywork psychology (psychologicko-motivační terapie a koučink pro jednotlivce, páry i skupiny)

– Koučink ve všeobecné rovině

– Rezonance našeho těla a psychické dysbalance

– Duševní rozvoj a pochopení sebe samé

– Kurz Cesta Bojovnice a Workshopy (aktuální termíny na webu zenzai.cz)

– Dárkové kupony na přání

– Bachovky (užívací lahvička na míru vč.konzultace pro vnitřní harmonii a emoční vyrovnanost)

– Ochranné aura spreje na míru pro psychickou balanci

Na setkání s vámi se těší Anita, www.nadette.cz

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account