Lívance z arašídové mouky

Vytisknout recept
Tyto lívanečky jsou vyrobeny pouze ze 3 ingrediecí, takže příprava je fakt rychlovka. Jednou z nich je luxusní arašídová mouka vyrobená z pražených, blanšírovaných jader, kterou koupíte na Marketu Ženy s.r.o. Neobsahuje lepek, takže je ideální surovinou pro pečení dobrot pro spotřebitele s alergií nebo intolerancí k lepku.
Kategorie Bez lepku, Dezert, Keto/Paleo
Kuchyně Bezlepková
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 5 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 6 - 8 ks
Uvařila Irča Holčáková

Ingredience

  • 150 ml mléka
  • 1 vejce
  • 150 g arašídové mouky z Marketu Ženy s.r.o. (www.market.zenysro.cz)

Instrukce

  • Příprava je velmi jednoduchá a rychlá, vykouzlíte tak například víkendovou snídani raz dva 🙂
  • Nejdříve prošleháme vajíčko a mléko, poté postupně přisypáváme arašídovou mouku a promícháme.
  • Lívanečky smažíme na rozpálené pánvičce do zlatova. Je potřeba udělat silnější, jinak se rozpadají.
  • Po usmažení zdobíme ovocem, nutelou, oříškovým máslem či jinými dobrotami, které máte rády.
  • Já použila ovoce, kokosové chipsy, pistácie a Nutrinellu od Prodietix a je to fakt mňamka 🙂

Notes

Arašídovou mouku (i jiné bezlepkové) zakoupíte na Marketu Ženy s.r.o.
Tagy:
1 Komentář

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account