Kvalitní obuv znamená pohodlí pro vaše nohy. Jedním z obchodů, kde si ji můžete zakoupit, je známý obchod CCC. Najdete v něm nabídku kvalitní dámské, pánské i dětské obuvi za rozumné ceny. Víte, proč se zde vyplatí nakupovat a jako při nákupech ušetřit?
Široký výběr kvalitních značek
V obchodě CCC nakoupíte nejen obuv, ale i čepice, pásky, ponožky, rukavice, peněženky a jiné doplňky pro muže, ženy i děti. Nakupovat můžete v e-shopu nebo jedné z prodejen. V sortimentu obchodu si vyberete sportovní boty, polobotky, baleríny, tenisky, espadrilky, kotníkové boty, kozačky i sandály. Najdete v něm také turistickou obuv nebo pantofle. Pro ženy je kromě toho připravena nabídka kabelek.
CCC dbá na kvalitu, proto si zde můžete vybrat produkty známých značek, jakými jsou Gino Rossi, Rieker, Reebok, Puma, Adidas, Tom Tailor a mnohé jiné.
CCC výprodeje
Při nákupu každý rád ušetří. Vždyť proč byste měli platit více, když můžete zaplatit méně? Mnoho zákazníků proto libuje CCC výprodej, během kterého si můžete zakoupit množství vybraných produktů za snížené ceny. Výprodej se týká hlavně sezónního zboží. Můžete se ale setkat is jinými akcemi. Výprodej vám tak umožní nakoupit levnější boty, sandály, kabelky, doplňky nebo sportovní obuv pro každého.
Černý pátek
Hodně ušetříte také během listopadové akce Black Friday. Vybrané modely bot i doplňkového zboží tak můžete každý rok nakupovat s výraznými slevami. Akce se jedním víkendem nekončí a pokračuje akcí Cyber ​​Monday i během následujícího týdne.
Věrnostní program
Pro věrné zákazníky má eshop připraveny další výhody. Pokud se stanete členem klubu, budete moci využívat speciální CCC slevy pouze pro členy až do 50%. I výprodejové slevy máte šanci využít dříve než jiní zákazníci. Kromě toho budete pravidelně dostávat tipy a rady k produktům, které jste si v obchodě zakoupili.
Pokud vás tato nabídka zaujala, formulář pro registraci v klubu vyplníte na kterékoliv prodejně. Na téže prodejně si také budete moci vyzvednout vaši klubovou kartu.
Mobilní aplikace
Registraci v klubu je možné provést i přes mobilní aplikaci. Pokud si ji stáhnete do svého mobilu, získáte navíc přístup k slevám, které jsou k dispozici pouze v aplikaci. Přímo v ní si můžete také prohlížet zboží a objednat ho s doručením až k vám domů.
CCC cashback
Při on-line nákupu ještě chvíli zůstaneme a prozradíme vám, jak ušetřit při každém nákupu. Pokud se zaregistrujete na některém z cashback portálů, které umožňují získat CCC cashback, ušetříte vždy po nákupu na CCC 4 % ze zaplacené částky. A samozřejmě nezapomeňte ani na slevové kupony, které vám při nákupu dokáží ušetřit až desítky procent.
Foto: Shutterstock

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account