Tatarský biftek podle Beef Baru
Jedla jsem v životě hodně tataráků, ale tenhle je fakt top! A díky vašim ohlasům na reportáž na ČT1 v pořadu Všechno, co mám ráda sdílím tip, jak takový tatarák udělat a nebo kde ho koupit.
Dokonale jemný tatarský biftek ze zadního hovězího s originální omáčkou podle šéfkuchaře najdete v centru Prahy v Beef Baru.
Jak takový tatarák vzniká a že to nemusí být vždy jenom ze svíčkové a omáčka kečupová, ale že skvělou chuť dodají šalotka, kapary a další se dozvíte v reportáži pořadu Všechno, co mám ráda.

A nebo se zastavte v Beef Baru, Na Perštýně 357/10, Praha 1, kde můžete v prodejně maso koupit (a pozor to vždy i s přibaleným receptem) a nebo se nechat obsloužit a pochutnat si na místě v zadní části restaurace. 

0 Komentářů

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account