Jak ŽENY s.r.o. pomohly Martině Jiříkové (Afroditě) získat parťačku v podnikání a nejen to.

Inspirační příběh podnikatelského tandemu

S Martinou a ŽENAMI s.r.o. to bylo tak nějak vzhůru nohama. Ostatně s ní to tak je pořád. Tam, kde druzí volí okliky, ona jde přímo. Typická Lvice :-). Co se týče podnikání, nehledala ani nápad či inspiraci, ani odvahu k jeho uskutečnění, ani peníze. Naopak. Svůj sen si v sobě nosila dlouho a po 20 letech aktivní služby v celní správě našla odvahu postavit se na vlastní nohy a dělat věci po svém. Založila vzdělávací agenturu specializující se na mezinárodní obchod a celnictví a tento obor učí jak studenty ve školách, tak pracovníky exportních a importních firem nejen v České republice, ale i na Slovensku a také pravidelně otevírá rekvalifikační kurzy pro profesi celní deklarant. Na nedostatek příležitostí nebo klientů si rozhodně nestěžuje. Naopak, pro samou práci tak trochu zkolabovala a potřebovala relax, odpočinek a odreagování.

A tehdy jsme se jí nečekaně připletly pod ruku „Náhodou jsem narazila na nějaký divně fialový ženský server. Nic horšího mě nemohlo potkat, jsem si tenkrát říkala. Ale když jsem překonala původní nechuť a apatii a začala klikat, najednou jsem věděla, že tohle by mě mohlo vrátit do života. Napsala jsem svůj první blog. A stal se zázrak. Od té doby jsem jich napsala hodně. Do života mi vstoupily ŽENY s.r.o., a to tak zásadním způsobem, že dnes si bez nich už neumím představit ani jeden den. Prosvětlují moje dny, dodávají mi spoustu energie a chuti k práci a postupně díky nim vznikla také velmi silná osobní přátelství.“ Vypráví o svých začátcích na ŽENÁCH s.r.o. Martina alias bloggerka Afrodita.

Víme, jak Martině pomoci
Nečekané souznění s naším webem přineslo i absolutně nečekané přátelství s Petrou Horníkovou, která ji oslovila poté, co s chutí a nadšením hltala všechny Afroditiny blogy. A z příjemného setkání se nakonec tak nějak přirozeně vylouplo parťáctví i v podnikání. „Slyšela jsem tolik hrůzostrašných příběhů o podnikání ve dvou, že jsem raději nikoho nehledala. A najednou to tu je – už v tom nelítám sama – a zase za tím stojí ŽENY s.r.o.. Dnes už se svou agenturou a pořádáním kurzů nejsem omezená na své bydliště v Ostravě, ale kurzy organizujeme i v Praze. A co víc – budou probíhat v Pracovně ŽENY s.r.o., takže kruh se příjemně uzavřel,“ říká Martina.

ŽENY s.r.o. jsou komunitou žen, které baví podnikat. Baví je být podnikavé, baví je být posedlé, baví je být akční, baví je realizovat sny. Sdílením zkušeností z obyčejného života i z toho profesního, podnikatelského, osobním příkladem a vyprávěním příběhů ostatních žen vytváříme místo, kde stojí za to být a stojí za to se inspirovat. „Propojovat ženy a hledat cesty k dalšímu podnikání – to nás baví, o to usilujeme. A naší Afroditě se díky www.zenysro.cz splnily hned dva sny. Našla své druhé podnikatelské křídlo – Petru a začala psát. Skvěle. Její blogy vás rozhodně nenechají v klidu. Jednoznačně totiž patří k těm nejlepším blogerkám, které na ŽENY s.r.o. máme,“ říká Eva.

Podpořte Martinu
• a čtěte Afroditiny blogy ZDE.
• pokud vás zajímá clo, celníci, mezinárodní obchod, problematika e-shopů …. a bojíte se na cokoliv zeptat, svůj ostych odložte stranou. Martina je pro tyto dotazy správná Žena na správném místě. Vše o jejím podnikání najdete ZDE.

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account