Lidé si často nesprávným používáním jedlé sody nevědomky ubližují. Namísto aby prospěli svému žaludku, tak si ho poškozují a s ním i jícen. Možná právě proto, že odborná ani laická veřejnost neví, jak jedlou sodu správně používat, si vysloužila rozporuplné hodnocení a je v kuchyni neprávem opomíjená.
JAK SPRÁVNĚ PŘIPRAVIT JEDLOU SODU NA PITÍ?
Již řadu let si každé ráno dávám do velkého suchého hrnku jednu lžičku jedlé sody, zaliji ji trochou horké filtrované vody a nechám ji za míchání úplně rozpustit, vybublat. Pak roztok naředím studenou filtrovanou vodou, odstátou na kameni s květem života. Můj ranní hrnek s teplým roztokem jedlé sody má přes půl litru. Během patnácti minut ho nalačno vypiji.
Praktické krátké video, doporučení a další důležité souvislosti se dozvíte kliknutím na odkaz zde:
https://improvizacnivareni.cz/faq/jak-spravne-a-bezpecne-pouzivat-jedlou-sodu/

*heart**heart**heart* vaše Jolana

0 Komentářů

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account