Máte chuť na něco sladkého, ale zdravého. A nemusíte mít ani Figaro mističku. Jakoukoliv misku můžete naplnit Jablečnou ovesouá kaší s čokoládou

 

Ingredience:
    70 g jemných ovesných vloček                            
    300 ml mléka
    1 vanilkový cukr
    špetka soli
    1 jablko
    1 lžička citronové šťávy
    hrst vlašských ořechů

      1 lžíce rozinek nebo brusinek
      špetka mleté skořice
      med nebo javorový sirup
      Figaro hořká čokoláda

      Příprava

      Polovinu jablka nakrájejte na malé kostičky a promíchejte je s citronovou šťávou. Do hrnce nalijte mléko, přisypte k němu ovesné vločky, vanilkový cukr, nakrájené jablko, špetku soli a špetku skořice. Vše zamíchejte a přiveďte k varu. Na mírném ohni vařte kaši do zhoustnutí. Hotovu ovesnou kaši ozdobte vlašskými ořechy, rozinkami a čerstvým jablkem. Nakonec kaši doslaďte v misce medem nebo javorovým sirupem a přidejte čtverečky Figaro hořké čokolády, ta se v horké kaši rozpustí a dodá ji dokonalou chuť!

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account