Zelňačka z cukety

Vytisknout recept
Na oleji zpěníme cibulku a orestujeme Tofu - já používám marinované. Masožravci mohou dát klobásku. Osolíme, přidáme drcený kmín a papriku. Podusíme a nakonec přidáme nastrouhanou cuketu, přidáme záklechtku z vody a mouky krátce povaříme a dochutíme kořením a octem.
U této polévky je dobré to, že místo zelí použíjeme cuketu, která je měkčí a rychleji uvařená.
 
Přeji dobrou chuť *heart*
 
1ks - Cuketa
3ks - Cibule
1ks - Tofu
ks - Sůl dle potřeby
ks - Drcený kmín dle potřeby
ks - Ocet dle chuti
ks - Olej
ks - mouka dle potřeby
ks - voda dle potřeby
ks - paprika sladká mletá dle chuti
příprava - 20
vaření - 15
Kategorie Polévka
Uvařila Zdeňka Zajíčková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account