Zeleninová polévka s kachním omastkem

Vytisknout recept
Doma nám zbylo větší množství kachního sádla po pečené kachně a protože nemám ráda plýtvání jídlem, rozhodla jsem se vyzkoušet polévku s kachního sádla.
Na kachním sádle jemné osmahneme mrkev, petržel a celer. Pak přidáme vodu do hrnce a přidáme k osmažené zelenině a vodě ještě cibuli nakrájenou na 1/4 a lisovaný česnek. Polévku dochutíme kořením a necháme déle vařit do změknutí zeleniny, podle chuti přidáme ještě sádlo a případně koření 
Přeji dobrou chuť *wine*

ks - Kachní omastek
3ks - Mrkev
1ks - Petržel
1/4ks - Celer
2ks - Cibule
2stroužek - Česnek
ks - Pepř
ks - Sůl
ks - Bobkový list
ks - Nové koření
příprava - 15
vaření - 90
Kategorie Polévka
Porce 0
Uvařila Kristýna Wejnarová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account