Zdravý lilkový tatarák, bezkepkový a veganský

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 45 minutes
Porce 0
Uvařila AntonínMikeška

Ingredience

  • 1 ks Lilek
  • Olivový olej
  • 5 stroužek Česnek
  • 1 ks Cibule
  • 1 lžíce Hořčice Dijonská
  • 5 lžíce Rajčatová šťáva
  • dle chuti Mletá paprika, sůl, pepř

Instrukce

  • Lilek oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme a necháme vypotit.
    Potom otřeme vlhkost a nakrájíme na kostičky.
    Promícháme s olejem a česnekem a dáme péct na 45 minut.
    Pak přidáme nakrájenou cibuli, hořčici a koření a zlehka promixujeme.
    Nakonec vmícháme rajčatovou šťávu, případně dosolíme.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account