Zdravý lilkový tatarák, bezkepkový a veganský
-
Švestkový crumble
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Švestky jsou oblíbené pro svou sladkokyselou chuť a lehkost, díky níž mají potenciál vylepší jakýkoliv dezert – od těch...
-
Kalerábové cestoviny
Emília Balonová||Recepty, hlavní jídlo
Kalerábové cestoviny 250 g Cestoviny1 ks Kaleráb2 ks Mrkva1 ks CibuľaKorenieOlej Uvaríme si cestoviny.Na oleji podusíme cibuľku, pridáme nastrúhanú...
-
Medová celozrnná bábovka
AndreaHomolková||Recepty, moučník
Medová celozrnná bábovka 125 g Máslo200 g Med3 ks Vejce125 g Polotučný tvaroh1/2 ks Citronová kůra100 g Rozinky50 g...
-
Letní salát
Zdeňka Zajíčková||Recepty
Letní cuketový salát nejen osvěží, ale díky umeoctu prospěje i našemu zdraví!
-
Rychlá špenátová polévka
TerezaLavičková||Recepty
Cibuli oloupejte, pokrájejte najemno a osmahněte v kastrolu na másle. Přidejte prolisovaný česnek a špenát, zalijete vývarem, vařte asi 15 minut,...
-
Ratafia Coffe Tonic
Kristýna Solničková||Recepty
Speciální drink připravil z přírodního ovocného likéru Ratafia pražský barman Erik Rosenberger. Konkrétně využil Višničky, která je sama o...
-
Uhorkovy salat
JankaOndrejková||Recepty
uhorky narajbeme na kolieska, cibulu a feferonky nakrajame, vsetko zmiesame a dame do poharikov. Sterilizujeme asi 20 minut.4,5kg -...
-
Smetanovo-čokoládový dort
Jihotyrolská Kuchařka||Recepty
Skvělý dezert, který potěší! Vyzkoušejte třeba smetanovo-čokoládový dort tak, jak ho peče Edit Marsoner z jihotyrolské farmy Roter Hahn