Zavařené masíčko

Vytisknout recept
Do pekáče s rozehřátým sádlem vložím pokrájenou cubuli a orestuji dozlatava. Přidám všechno pokrájené maso, rozmačkaný česnek, sůl a vše koření. Promíchám, podliji vodou asi 300 ml, pekáč přiklopím a peču v troubě při 190°C 50 minut. Pekáč odklopím a peču ještě 20 minut dozlatava. Teplé maso dávám do sklenic (cca 300ml) asi 2 cm od okraje, zaliji vypečenou šťávou, uzavřu víčkem, steriluji při 90°C 70 minut. Maso je výborné na chleba.
1500g - Vepřový bok
1500g - Vepřové plecko
1000g - Cibule
10stroužek - Česnek
1lžíce - Mletý kmín
3lžíce - Sůl
1lžíce - Mletý pepř
1lžička - Chilli koření
1špetka - Kari koření
4lžíce - Sádlo
příprava - 20
vaření - 140
Kategorie Chuťovka
Uvařila MartinaAntalová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account