Vepřové medailonky s hořčicovou omáčkou

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 1 hour
Porce 0
Uvařila SoňaPokorná

Ingredience

  • 500 g Vepřové medailonky
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Hovězí bujon
  • Mletý kmín
  • Sůl, pepř
  • 2 lžíce Plnotučná hořčiče
  • 2 lžíce Kremžská hořčice
  • 50 ml Smetana na šlehání

Instrukce

  • Cibulku na drobno necháme zesklovatět, zprudka na ni opečeme kousky masa, které jsme okořenili.
    Zalijeme převařenou vodou, tak aby jsme maso měli ponořené, přidáme bujon a necháme dusit do změknutí.
    Nakonec vmícháme hořčici a smetanu.
    Krátce povaříme a podáváme s brambory.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account