Vepřové maso na česneku a pórku

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 50 minutes
Porce 0
Uvařila SoňaPokorná

Ingredience

  • Vepřová kýta na kostky
  • Olej
  • Sůl, pepř
  • Kmín
  • 1 ks Palice česnek
  • 2 lžíce Zásmažka
  • 10 cm Pórek

Instrukce

  • Kostky masa zprudka opečeme na oleji.
    Osolíme, opepříme, okmínujeme.
    Přilijeme vývar a dusíme do změknutí masa.
    Zahustíme zásmažkou.
    Provaříme a přidáme pórek na kolečka.
    Přidáme část česneku na kolečka a část nastrouhaný.
    Provaříme a můžeme podávat.

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account