
Vepřové kotlety na hruškách
- Kotlety z obou stran osolte a opepřete a z obou stran je také opečte
v hluboké pánvi na slunečnicovém oleji – z každé strany cca 4 minuty. Poté je z pánve vyjměte. - Do pánve dejte na plátky pokrájené hrušky a nakrájenou cibuli. Ingredience orestujte, osolte a opepřete a přidejte bylinky a kmín.
- Do směsi přidejte vývar smíchaný s hořčicí a nechte ho krátce provařit.
- Poté do pánve opět vložte kotlety a nechte vše na mírném plamenu probublávat cca 5 minut.
4ks - vepřové kotlety
200ml - kuřecí vývar
1lžíce - dijonská hořčice
3ks - hrušky
1ks - červená cibule
1špetka - čerstvý rozmarýn
1špetka - čerstvá šalvěj
1lžíce - kmín
1lžíce - slunečnicový olej
1špetka - sůl
1špetka - čerstvě mletý pepř
příprava - 35
vaření - .