Houbové rizoto

Vytisknout recept
Rychlovka, kterou ovšem já považuji takřka za TOP jídlo.
Středně velkou cibuli oloupeme a pokrájíme na malé kostičky. Dáme na pánev spolu s troškou oleje zesklovatět. Po chvíli přidáme na malé kostičky pokrájenou červenou kapii a chvíli spolu dusíme. Přihodíme houby, já tentokrát použila svoje zavařené ve skleničce. Osolíme, opepříme a přidáme i trošku kari koření.
Mezitím si uvaříme 3 sáčky rýže, které potom smícháme s houbovou směsí, případně ještě dochutíme.
Posypeme sýrem. Podávat můžeme s různými zeleninovými saláty či nakládanými okurkami.
 
3ks - rýže - sáček (vařená)
250g - houby sušené či mražené
1ks - cibule střední
1ks - kapie červená menší
ks - sůl, pepř, kari koření - dle chuti
ks - olej pod cibulku
ks - čedar či jiný obdobný sýr na postrouhání
příprava - 5
vaření - 40
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Jaroslava Korpášová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account