Tvarohová panna cotta se zeleninou

Vytisknout recept
Chcete mlsat pro změnu naslano? Zkuste zeleninovou panna cottu podle kuchařky The 1:1 Diet od Lukáše Vrány, která v menších porcích skvěle zastoupí dezert a ve větších výživnou svačinu. Navíc je jednoduchá na přípravu.
Kategorie Chuťovka, Dezert, Předkrm
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 15 minutes
Celkový čas 1 hour 15 minutes
Porce 2 porce
Uvařila Zita Kolínská

Ingredience

  • 250 g měkkého odtučněného tvarohu ve vaničce
  • 50 g fazolových lusků
  • 50 g brokolice
  • 50 g květáku
  • 200 ml vody
  • 10 g Mix-a-Mousse instantní pěna od The1:1 Diet
  • Špetka soli
  • Čerstvé zelené bylinky

Instrukce

  • Fazolové lusky, květák a brokolici omyjeme, rozdělíme na menší kousky a 7 minut povaříme ve 200 ml vody.
  • Poté zeleninu vyjmeme na krájecí prkénko a vývar dáme zvlášť vychladit.
  • Zeleninu nakrájíme na drobné kousky, čerstvé bylinky nasekáme nadrobno.
  • Přibližně ve 150 ml vlažného zeleninového vývaru rozpustíme Mix-a-Mousse a vmícháme tvaroh. Přidáme zeleninu a bylinky a důkladně promícháme, případně podle chuti dosolíme.
  • Hmotou naplníme připravené formičky a necháme na chladném místě alespoň jednu hodinu tuhnout.
  • Vyklopíme na talíře a můžeme podávat.
  • Dobrou chuť!
3 Komentářů
  1. Naděžda Křičenská 1 rokem ago

    5 stars
    Vypadá to moc hezky a bude to jistě dobré.

  2. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    zajímavé, a jistě i dobré 🙂

  3. NelaVávrová 1 rokem ago

    My takhle děláme roládu a říkáme jí vaječná, miluji….

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account