
Salát s kuřecím masem a mozzarellou
Ingredience
- 300 g červeného vodního melounu Bouquet
- 200 g mixu listového salátu
- 200 g mini mozzarelly
- ½ čerstvého fenyklu
- olivový olej
- citronovou šťávu
- 300 g kuřecích prsních řízků
- 1 lžičku grilovacího koření
- sůl pepř
Instrukce
- Meloun nakrájejte na kostky, fenykl na tenké plátky a maso na malé kousky. Maso osolte, opepřete a poprašte grilovacím kořením. Poté ho na oleji opečte dozlatova. Do velké mísy dejte salát, přidejte fenykl, sůl, pepř a poté vše zakápněte olivovým olejem a citronovou šťávou. Salát opatrně promíchejte a rozdělte do misek nebo talířů. Přidejte kousky melounu, mozzarellu a opečené kousky masa. Hotový salát podávejte s nakrájenou opečenou bagetou.