Salát s kuřecím masem a mozzarellou

Vytisknout recept
Skvělá volba, pokud si chcete připravit originální jídlo a hledáte zajímavou inspiraci, která uspokojí i náročné chuťové buňky. Díky jedné speciální ingredienci je také velmi osvěžující.
Kategorie Salát
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 4
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.

Ingredience

  • 300 g červeného vodního melounu Bouquet
  • 200 g mixu listového salátu
  • 200 g mini mozzarelly
  • ½ čerstvého fenyklu
  • olivový olej
  • citronovou šťávu
  • 300 g kuřecích prsních řízků
  • 1 lžičku grilovacího koření
  • sůl pepř

Instrukce

  • Meloun nakrájejte na kostky, fenykl na tenké plátky a maso na malé kousky. Maso osolte, opepřete a poprašte grilovacím kořením. Poté ho na oleji opečte dozlatova. Do velké mísy dejte salát, přidejte fenykl, sůl, pepř a poté vše zakápněte olivovým olejem a citronovou šťávou. Salát opatrně promíchejte a rozdělte do misek nebo talířů. Přidejte kousky melounu, mozzarellu a opečené kousky masa. Hotový salát podávejte s nakrájenou opečenou bagetou. 

Notes

Melouny Bouquet jsou k dostání od konce dubna v supermarketech Kaufland, Globus, Albert a ve vybraných maloprodejnách.
Zdroj a foto: nejmelouny.cz
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account