Tuňákový sendvič

Vytisknout recept
Tuňák, cibulka, avokádo, a to vše v kombinaci s lahodnou tatarskou omáčkou od Hellmann's, která je teď ještě krémovější. Příprava je jednoduchá, rychlá a většinu surovin má každý doma.
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 10 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce 1 -2 osoby
Uvařila Eva Balšínková

Ingredience

  • 2 plátky celozrnného chleba
  • 1 plechovka tuňáka
  • 1 mrkev nakrájená na kostičky
  • 2 lžíce nasekané cibule
  • 6 tenkých plátků rajčat
  • 1/2 avokáda
  • 2 lžíce tatarské omáčky Hellmann's
  • fazolové a čočkové klíčky
  • sůl a pepř podle chuti

Instrukce

  • Nejprve smícháme tuňáka s nasekanou cibulí, nakrájenou mrkví, osolíme a opepříme.
  • Dva plátky oblíbeného chleba lehce opečeme a poté potřeme tatarskou omáčkou.
  • Na to položíme plátky rajčat, tuňákovou směs, avokádo a posypeme klíčky.
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account