Tuňák, cibulka, avokádo, a to vše v kombinaci s lahodnou tatarskou omáčkou od Hellmann's, která je teď ještě krémovější. Příprava je jednoduchá, rychlá a většinu surovin má každý doma.
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutesmin
Čas vaření 10 minutesmin
Celkový čas 20 minutesmin
Porce 1-2 osoby
Uvařila Eva Balšínková
Ingredience
2plátky celozrnného chleba
1plechovka tuňáka
1mrkevnakrájená na kostičky
2lžíce nasekané cibule
6tenkých plátků rajčat
1/2avokáda
2lžíce tatarské omáčky Hellmann's
fazolové a čočkové klíčky
sůl a pepř podle chuti
Instrukce
Nejprve smícháme tuňáka s nasekanou cibulí, nakrájenou mrkví, osolíme a opepříme.
Dva plátky oblíbeného chleba lehce opečeme a poté potřeme tatarskou omáčkou.
Na to položíme plátky rajčat, tuňákovou směs, avokádo a posypeme klíčky.