Perník - zdravější verze

Vytisknout recept

Do mísy si dáme suché ingredience,

potom přidáme olej, trochu ohřáté mléko, med a promícháme.

Nakonec lehce vmícháme nastrouhaná jablka..

Dáme péct na pečící papír nebo do vymazané a vysypané formy cca na 30 min. na 160°C.

(Podle Vaší trouby a podle výšky perníku). 

Perník lze po upečení nazdobit, ale my ho máme rádi takto :-).

 

Hudlenka


1lžička - skořice
3/4hrnek - olej
1hrnek - mléko
2-3ks - jablka
2-3lžíce - med
1ks - prášek do perníku
2hrnek - celozrnná hladká špaldová mouka
3lžíce - kakao poctivé
příprava - 10
vaření - 30
Kategorie Dezert
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account