TRESKA S MANDLOVU MAJONÉZOU

Vytisknout recept
Stredomořské mandle poskytují vápník, který je nevyhnutný pro růst a údržbu kostí.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 15 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • * 4 kusy tresky
  • * extra panenský olivový olej
  • * Řepkový olej
  • * 2 vejce
  • * 1 sáček mandlí
  • * rozinky
  • * sůl

Instrukce

  • Tresku dobře vysušte a pečte ji na olivovém oleji 6-7 minut na nízké teplote. Nechte odležet. Opražte mandle se solí. Připravte majonézovou omáčku s řepkovým olejem, 2 vejci a opraženými mandlemi. Nalijte majonézovou omáčku nad kusy tresky, aby pokryla jejich povrch. Grilujte v trioubě 5 minut.
6 Komentářů
  1. KateřinaŠlimarová 1 rokem ago

    Třesku zbožňují i moje rodina, omáčka je nová

  2. Iveta Fedorovská 1 rokem ago

    Pro mě něco nového

  3. 5 stars
    Zase jeden nový a dobrý recept. Určitě bych si ráda dala.

  4. KláraOdehnalová 1 rokem ago

    To vypadá velmi dobře, ale majonézu příliš nemusím. 🙂

  5. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    Tak to bude dobrota 🙂

  6. Tresku bych si dala a klidně i bez majonézy 🙂

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account