Go Back
+ servings

TRESKA S MANDLOVU MAJONÉZOU

Vytisknout recept
Stredomořské mandle poskytují vápník, který je nevyhnutný pro růst a údržbu kostí.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 15 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • * 4 kusy tresky
  • * extra panenský olivový olej
  • * Řepkový olej
  • * 2 vejce
  • * 1 sáček mandlí
  • * rozinky
  • * sůl

Instrukce

  • Tresku dobře vysušte a pečte ji na olivovém oleji 6-7 minut na nízké teplote. Nechte odležet. Opražte mandle se solí. Připravte majonézovou omáčku s řepkovým olejem, 2 vejci a opraženými mandlemi. Nalijte majonézovou omáčku nad kusy tresky, aby pokryla jejich povrch. Grilujte v trioubě 5 minut.