Torti s krevetami, dýní a červenou řepou
Ingredience
- 400 g Adriana Torti
- 100 g másla pokojové teploty
- 1 stroužek česneku nakrájeného na malé kostky
- svazek hladkolisté petrželky nakrájené nadrobno
- 50 ml olivového oleje
- 1 dýně hokaido oloupaná a nakrájená na malé kostky
- 400 g pečené řepy nakrájené na malé kostky
- 500 g krevet
- sůl a pepř dle chuti
Instrukce
- Smíchejte máslo s česnekem a petrželkou. Těstoviny uvařte v dobře osolené vodě a sceďte. Rozehřejte pánev, přidejte olivový olej, dýni a orestujte při mírné teplotě doměkka. Zvyšte teplotu, přidejte červenou řepu, krevety, ochuťte solí a pepřem a orestujte. Přidejte česnekovo-petrželové máslo, uvařené těstoviny a promíchejte. Naservírujte na talíř a ozdobte lístky petrželky.