Torti s krevetami, dýní a červenou řepou

Vytisknout recept
Skvělý recept do podzimních plískanic s dýní, řepou a česnekem.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila Kristýna Solničková

Ingredience

  • 400 g Adriana Torti
  • 100 g másla pokojové teploty
  • 1 stroužek česneku nakrájeného na malé kostky
  • svazek hladkolisté petrželky nakrájené nadrobno
  • 50 ml olivového oleje
  • 1 dýně hokaido oloupaná a nakrájená na malé kostky
  • 400 g pečené řepy nakrájené na malé kostky
  • 500 g krevet
  • sůl a pepř dle chuti

Instrukce

  • Smíchejte máslo s česnekem a petrželkou. Těstoviny uvařte v dobře osolené vodě a sceďte. Rozehřejte pánev, přidejte olivový olej, dýni a orestujte při mírné teplotě doměkka. Zvyšte teplotu, přidejte červenou řepu, krevety, ochuťte solí a pepřem a orestujte. Přidejte česnekovo-petrželové máslo, uvařené těstoviny a promíchejte. Naservírujte na talíř a ozdobte lístky petrželky.

Notes

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account