Skvělý recept do podzimních plískanic s dýní, řepou a česnekem.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 10 minutesmin
Čas vaření 20 minutesmin
Celkový čas 30 minutesmin
Porce 4osoby
Uvařila Kristýna Solničková
Ingredience
400gAdriana Torti
100gmásla pokojové teploty
1stroužek česneku nakrájeného na malé kostky
svazek hladkolisté petrželky nakrájené nadrobno
50mlolivového oleje
1dýně hokaido oloupaná a nakrájená na malé kostky
400gpečené řepy nakrájené na malé kostky
500gkrevet
sůl a pepř dle chuti
Instrukce
Smíchejte máslo s česnekem a petrželkou. Těstoviny uvařte v dobře osolené vodě a sceďte. Rozehřejte pánev, přidejte olivový olej, dýni a orestujte při mírné teplotě doměkka. Zvyšte teplotu, přidejte červenou řepu, krevety, ochuťte solí a pepřem a orestujte. Přidejte česnekovo-petrželové máslo, uvařené těstoviny a promíchejte. Naservírujte na talíř a ozdobte lístky petrželky.