Topinambury s fenyklem a kapií

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Uvařila IvanaVerner

Ingredience

  • 600 g Topinambury
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Fenykl
  • 1 ks Kapie
  • 100 g Pórek
  • 1 lžíce Slunečnicový olej
  • 1 lžíce Máslo
  • Sůl
  • 1 lžička Koriandr

Instrukce

  • Topinambury omyjeme pod vodou a kartáčkem očistíme, ostatní zeleninu také omyjeme a pokrájíme. Na pánvi na oleji a másle orestujeme nejprve cibuli a potom přidáme ostatní zeleninu, osolíme, okořeníme, snížíme teplotu a restujeme až je zelenina al dente.
    Podáváme třeba sypané parmazánem, nebo semínky dýně a slunečnice, s pečivem, těstovinami, rýží, nebo jako přílohu k masu.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account