Těstovinový salát s tuňákem

Vytisknout recept
Kategorie Salát
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 10 minutes
Porce 0
Uvařila TerezaNáhlovská

Ingredience

  • 400 - 500 g Penne
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Konzerva tuňáka v olivovém oleji (velká)
  • 2 ks Vejce
  • Sůl, pepř
  • Čerstvé zelené bylinky
  • 50 - 100 g Parmezán

Instrukce

  • Naprosto jednoduchá rychlovka. Stačí uvařit těstoviny a vejce. Nakrájet cibulku (dávám většinou bílou i červenou), rozdělat konzervu (čerstvého by byla škoda ten je nejlepší jako steak), přidat čerstvé bylinky, čerstvě mletý pepř, když mám zbytek kapar tak neodolám a přidám i ty. Promíchám přidám těstoviny a sýr pořádně promíchám a nakonec nahoru dozdobím uvařeným vajíčkem
     
    Tento salát lze podávat i za studena přidám vždy majonézu a řecký jogurt, popřípadě čerstvou zeleninu (okurka - bez středu, avokádo)  a zamíchám, znovu přidám sýr a podávám. 
     
    Dobrou chuť 
    Tereza 

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account