Těstovinový salát s tuňákem
Ingredience
- 400 - 500 g Penne
- 1 ks Cibule
- 2 ks Konzerva tuňáka v olivovém oleji (velká)
- 2 ks Vejce
- Sůl, pepř
- Čerstvé zelené bylinky
- 50 - 100 g Parmezán
Instrukce
- Naprosto jednoduchá rychlovka. Stačí uvařit těstoviny a vejce. Nakrájet cibulku (dávám většinou bílou i červenou), rozdělat konzervu (čerstvého by byla škoda ten je nejlepší jako steak), přidat čerstvé bylinky, čerstvě mletý pepř, když mám zbytek kapar tak neodolám a přidám i ty. Promíchám přidám těstoviny a sýr pořádně promíchám a nakonec nahoru dozdobím uvařeným vajíčkem. Tento salát lze podávat i za studena přidám vždy majonézu a řecký jogurt, popřípadě čerstvou zeleninu (okurka - bez středu, avokádo) a zamíchám, znovu přidám sýr a podávám. Dobrou chuť Tereza