Szegedinský sojový guláš

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 1 hour
Porce 0
Uvařila Zdeňka Zajíčková

Ingredience

  • 500 g Kysané zelí
  • 3 ks Cibule
  • 3 lžíce Mletá paprika
  • dle chuti Mletý kmín
  • 3 ks Bujon natural bez glutamátu
  • dle chuti Sůl
  • 2 lžíce Máslo nebo ghí
  • dle chuti Kari thajské
  • Solamyl nebo rýžová mouka
  • 250 g Sójové maso

Instrukce

  • Sojové maso vaříme cca 0,5 hodiny s bujónem a kari. Na pánvi, nebo v kastrolku orestujeme na másle , nebo GHÍ cibuli. Přidáme vymačkané kysané zelí, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme až je měkké. Potom přidáme uvařené a vymačkané sojové maso a chvíli povaříme. Nakonec zahustíme solamylem, nebo rýžovou moukou.
     
    Můžeme zjemnit šlehačkou 🙂
     
     

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account