Špaldové muffiny
Ingredience
- Vejce vyšleháme s oběma cukry. Poté lehce vmícháme jogurt a olej přisypeme mouku s práškem do pečiva a vyšleháme hladké těsto, které dávkujeme do košíčků na muffiny.
- Pečeme v předehřáté formě na 170°C asi tak 30 minut propečení kontrolujeme špejlí.
Instrukce
- 100g špaldové celozrnné mouky
- 100g pšeničné hladké mouky
- 180 g cukru krupice
- 200 g bílého jogurtu
- 100 ml oleje
- 2 vejce
- 1 prášek do pečiva
Super
Ty vypadají dobře, špaldu jsem v kuchyni ještě nezkoušela.
Právě, že není tak drahá jak ostatní zdravější mouky a hodí se pak na vše…
Čas od času dělám mužovi či vnučkám na snídani.
Máme stejný problém… 😀 Jen u nás je vyžadují stále více a více…
Pěkné….
děkuji…
Krásné muffiny. Už mám na ně chuť.
hihi, víkend se blíží, určitě se chvíle najde…