Špaldové bulky s Cottage

Vytisknout recept
Včera došlo pečivo, nikomu se nechtělo jít do toho vedra ven, ale v lednici byl sýr Cottage. A snídaně byla za půl hodinky na stole.
Kategorie Bez lepku, Přílohy
Kuchyně Česká
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 25 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 2 osoby
Uvařila Lenka Hudečková

Ingredience

  • 1 a 1/2 hrnku špaldové hladké mouky
  • 1 vejce
  • 1 sýr Cottage 150 - 200 g
  • sůl
  • 2 lžičky prášku do pečiva

Instrukce

  • Dejte do mísy mouku, smíchanou s práškem do pečiva,
  • přidejte Cottage, vejce, osolte asi 3/4 lžičkou soli (já dávám svoji bylinkovou)
  • zamíchejte a vytvořte asi 5 - 6 bulek
  • Dejte na plech na pečící papír a pečte v předehřáté troubě asi 25 min. na 170°C.
  • Můžete přidat do těsta i semínka (slunečnici, sezam, lněné, dýňové...)
5 Komentářů
  1. Jiří Hudeček 8 měsíců ago

    5 stars
    Chutné.

  2. Naděžda Křičenská 10 měsíců ago

    5 stars
    Bulky jsou moc dobré, už jsem je také podle tebe, Lenko, pekla.

  3. Aneta Kollerová Mašková 10 měsíců ago

    A teď si nejsem jistá, jestli jsem už něco takového kdysi nejedla…

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account