Spaghetti s lososem, žampiony, hlívou ústřičnou, špenátem a omáčkou teriyaki
Ingredience
- 400 g Adriana Spaghetti
- 800 g čerstvého lososa nakrájeného na 4 porce
- 50 ml slunečnicového oleje
- 150 g hlívy ústřičné nakrájené na plátky
- 150 g žampiónů nakrájených na plátky
- 2 stroužky česneku nakrájeného na plátky
- 20 g čerstvého zázvoru nakrájeného na nudličky
- 100 g čerstvého baby špenátu
- 250 ml omáčky teriyaki
- 1 svazek jarních cibulek nakrájených na plátky
- 100 g opražených sezamových semínek
- sůl a pepř dle chuti
Instrukce
- Lososa ochuťte solí a pepřem. Rozehřejte pánev, přidejte část slunečnicového oleje, porce lososa, opečte a dejte stranou. Těstoviny uvařte v dobře osolené vodě a sceďte. Rozehřejte pánev, přidejte slunečnicový olej, hlívu ústřičnou, žampiony a orestujte. Přidejte česnek, zázvor a orestujte. Ochuťte solí a pepřem. Přidejte špenát, omáčku teriyaki, uvařené těstoviny, jarní cibulku a dobře promíchejte. Naservírujte na talíř. Přidejte připraveného lososa a ozdobte opraženými sezamovými semínky.
Ráda vyzkouším.