Špagety ala Pomodoro

Vytisknout recept
Recept, který u nás doma milujií.
Špagety dáme uvařit, poté sceíme. Do hlubší pánve si dáme kapku olivového oleje - po rozehřátí vložíme nakrájená rajská jablíčka. Pustí šťávu, poté špetku soli, lžičku cukru ( dávám třtinový) a hrst bazalky, když šťáva kapku zhoustne, vkládám špagety, lžíci parmezánu a ještě trochu bazalky.
Nechám společně chviličku provařit a servíruji. Samozřejmě naložené špagety sypu ještě trochou parmezánu a na ozobu a vůni dávám ještě lístek bazalky.
 
Je možné nahrait rajčátky z konzervy 🙂
 
Lehké, rychlé a velmi chutné.*wine*
1ks - špagety
1hrst - bazalka čerstvá
2lžíce - parmezán
4ks - rajčátka
příprava - 15
vaření - 15
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Kateřina Šebestová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account