Sněhová Pavlova srdíčka k dnešnímu svátečnímu dni

Vytisknout recept
Bílky, cukr krupice a cukr s mandlovou příchutí našleháme v pevný sníh, přimícháme moučkový cukr a rybízovou marmeládu. Pomocí cukrářského sáčku sníh nastříkáme do tvaru srdce na pergamenový papír a sušíme při 100 stupních cca 1 hodinu. Po upečení stříkáme šlehačkou se ztužovaček a slepíme.
Dohotovení
500ml smetany ke šlehání
2 bal. Vitana Ztužovače na šlehačku

6ks - bílek
210g - cukr krupice
1ks - cukr s mandlovou příchutí Vitana
150g - cukr moučka
50g - rybízová marmeláda
příprava - 25
vaření - 35
Kategorie Cukroví
Porce 0
Uvařila LenkaVojnova

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account