Silvestrovsky punc
-
Drobenková „klasika“ s tvarohem a ovocem
NelaVávrová||Recepty
Dělám ho nejraději s nakyslým ovocem, například rybízem. Hodí se do něj ovoce čerstvé i mražené. Dobrý je s...
-
Domácí lučina podle Jitkykytky
JitkaValachovičová||Recepty, pomazánka
Domácí lučina podle Jitkykytky 1 ks Bílý jogurt 10%1 ks Bílý jogurt 3,8%1 ks Zakysaná smetana 16% nebo smetana...
-
Ananas v karamelu
Lenka Hudečková||Recepty
Milé dámy, od nového roku jíme zdravě, a k takové stravě patří i ananas. Už jsme za tu dobu...
-
Bouillabaise
LibušeStřebovská||Recepty
Bouillabaise , polévku z Provence původně vařili rybáři z ryb, které se jim nepodařilo prodat. Francouzští kuchaři ji dokázali dovést...
-
Žitný celozrnný chléb
Lenka Hudečková||Recepty
Postup prací: Ve velké zadělávací míse jsem smíchala všechny suroviny, aby se řádně spojily. Poté jsem směs přendala do...
-
Ovocný koláč s tvarohem – celozrnný a zdravý
Lenka Hudečková||Recepty
Postup přípravy receptu Ze surovin na těsto vypracujeme tuhé těsto, které dáme odpočinout do ledničky (máslo a med...
-
Dýňové máslo – v lednici vydrží až 3 týdny a chutná opravdu skvěle
TerezaDoleželová||Recepty
Dýňové máslo - v lednici vydrží až 3 týdny a chutná opravdu skvěle 1 kg Dýně Hokkaidó200 ml 100%...
-
Hovězí plátky na hořčici
SoňaPokorná||Recepty
Hovězí plátky na hořčici 1 kg Hovězí zadní1 lžička Sůl, pepř8 lžíce Polohrubá mouka3 lžíce Olej2 ks Cibule8 lžíce...