Šalát Capresse
-
Sladká rýže s vanilkou, skořicí a pečenými jablky na calvadosu
NelaVávrová||Recepty
Jak využít velké množství rýže, kterou jsme včera uvařili a nedojedli.
-
Kávové srdíčka bezlepkové
LeaSzabóová||Recepty
1. Piškoty rozemeleme v mlýnečku nebo jiným způsobem rozdrtíme. 2. Připravíme si kafe. Já jsem 3 lžíce kávy zalila...
-
Valašská kyselica
Prodietix s.r.o.||Recepty
Dříve to bylo prosté jídlo Valachů. Dnes je z ní národní gastronomický poklad. V pravé valašské kyselici by neměly...
-
Pečená štika
ZuzanaPučoková||Recepty, hlaní chod
Pečená štika 1 ks Štika2 špetka Sůl1 špetka Koriandr1 lžíce Olej Ryb není nikdy dost. Pochutnejte si na pečené...
-
Roláda z uzeného lososa
NelaVávrová||Recepty
Roláda z uzeného lososa 300 guzeného lososa (plátky)400 gčerstvého krémového sýra100 gsmetany na šlehání2 lžícenasekaného kopru2 lžičkastrouhané citronové kůrysůl...
-
Ovesné sušenky
VeronikaVaculová||Recepty
Ovesné vločky opražíme na sucho, necháme vychladnout. Ze všech surovin vypracujeme těsto a necháme odležet (1-2 hodiny). Rozdělíme na...
-
Batáty s hlívou ústřičnou
IvanaVerner||Recepty, hlavní jídlo
Batáty s hlívou ústřičnou 3 ks Batáty300 g Hlíva ústřičná1 lžice Olej1 špetka Sůl1 lžíce Dýňová semínka1 hrst Pažitka1...
-
Rozpečený camembert s fíky a pistáciemi
NelaVávrová||Recepty
Podáváme jako chuťovku k vínu nebo jako lehký předkrm.