Rýchla večera: Zapekané gnocchi s paradajkovou omáčkou a syrom

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Monika Galgócziová

Ingredience

  • 1 kg Gnocchi
  • 400 ml Paradajkový pretlak
  • 3 ks Paradajky
  • Bylinky (provensalské korenie, bazalka, oregano)
  • Soľ, pepř

OSTATNÉ

  • 3 ks Paradajky
  • 3 ks Mozzarella
  • 250 g Tvrdý syr

Instrukce

  • Naša včerajšia rýchla a chutná večera... 😀
    Gnocchi uvaríme v osolenej vode podľa návodu.
    Kým sa nám varia, nakrájame si na kolieska mozzarellu a paradajky.
    Potom si pripravíme si omáčku.
    Paradajkový pretlak vylejeme priamo do hlbokého pekáča. Pridáme bylinky, soľ a mleté čierne korenie podľa chuti.
    Pridáme polovicu nastrúhaného tvrdého syru a premiešame.
    Uvarené gnocchi pridáme k paradajkovej omáčke a premiešame. Paradajky poukladáme na gnocchi, na paradajky naukladáme kolieska mozzarelly a posypeme druhou polovicou strúhaného tvrdého syru.
    Pečieme v rúre pri teplote 220°C.
     
    Prajem dobrú chuť!
     

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account