Rýchla večera: Zapekané gnocchi s paradajkovou omáčkou a syrom

Vytisknout recept

Naša včerajšia rýchla a chutná večera... 😀

Gnocchi uvaríme v osolenej vode podľa návodu.
Kým sa nám varia, nakrájame si na kolieska mozzarellu a paradajky.
Potom si pripravíme si omáčku.
Paradajkový pretlak vylejeme priamo do hlbokého pekáča. Pridáme bylinky, soľ a mleté čierne korenie podľa chuti.
Pridáme polovicu nastrúhaného tvrdého syru a premiešame.
Uvarené gnocchi pridáme k paradajkovej omáčke a premiešame. Paradajky poukladáme na gnocchi, na paradajky naukladáme kolieska mozzarelly a posypeme druhou polovicou strúhaného tvrdého syru.
Pečieme v rúre pri teplote 220°C.
 
Prajem dobrú chuť!
 
1kg - gnocchi
ks - paradajková omáčka:
400ml - paradajkový pretlak
3ks - paradajky
ks - bylinky (provensalské korenie, bazalka, oregano)
ks - soľ
ks - mleté čierne korenie
ks - Ostatné:
3ks - paradajky
3ks - mozzarella
250g - tvrdý syr
příprava - -
vaření - -
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Monika Galgócziová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account