Rychlá nepečená roláda

Vytisknout recept

1. Do kastrůlku nalijeme teplou vodu a nasypeme kakao. Mícháme tak dlouho, až nám vznikne hustá kaše. Necháme vychladnout.

 

2. Všechny ostatní suroviny - změklé máslo, cukr, vanilkový cukr, rum a žloutky vyšleháme dohladka a přidáváme vychladlou kakaovou kaši. Vznikne hustý krém.

 

3. Do vyšší nádoby přendáme krém, nasypeme piškoty a opatrně obracečkou propojíme. 

4. Utrhneme alobal asi v délce 60 cm a na něj celou vzniklou hmotu přesuneme - vytváříme jakýsi váleček. Celé zabalíme a dáme ztuhnout do lednice do druhého dne.

Pokud se vám bude zdát krém řidší, nevadí. Vše do sebe nasáknou piškoty.

 
Vše lze nalézt ve fotogalerii.
 
 
100g - kakao - prášek
200ml - voda
250g - máslo
100g - cukr krystal
1ks - vanilkový cukr
3ks - žloutky
2lžíce - rum
240g - piškoty (1 velký sáček)
příprava - 60
vaření - 0
Kategorie Dezert
Uvařila LibušeNovotná

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account