Rybí karbanátky

Vytisknout recept
Karbanátky nemusí být vždy jen z mletého masa. Zkuste recept podle Kláry na tuňákové.
Cibulku, cuketu, mrkev a hrášek smícháme se dvěma vejci a dvěma plechovkami tuňáka.
Přidáme 250 g uvařené rýže - ideálně jasmínové.
Postupně podle potřeby přidáváme strouhanku (ideálně domácí z tmavého pečiva - v kupované jsou obsaženy éčka). Já používám bio kukuřičnou strouhanku.
Vytváříme karbanátky, které ještě obalujeme ve strouhance.
Dáme do trouby na 200 stupňů Celsia, dokud nezezlátnou.
Podáváme s bramborem s domácí majonézou a citrónem.
ks - Tuňák
ks - Cibule
ks - Cuketa
ks - Mrkev
ks - Hrášek
ks - Vejce
ks - Jasmínová rýže
ks - Strouhanka
příprava - 20
vaření - 60
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila KláraBílá

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account