Roláda z mletého masa
Ingredience
- Mleté maso
- Sýr
- Šunka
- Slanina
- Vejce
- Mouka
- Koření
- Strouhanka
- Brambory
- Mléko
- Máslo
Instrukce
- Mleté maso uděláme podobně jako na sekanou .... takže hladká mouka, strouhanka vejce - dle množství a konzistence těsta z masa , okořeníme a všechno důkladně zamícháme . Na stůl si připravíme alobal a na ten potom poskládáme slaninu a na ni dáme maso na maso poklademe šunku, sýr a pro vylepšení třeba ještě bazalku či špenát a motáme alobal jako když se se dělá roláda .... Dáme do remosky či troby a peče dokud maso není hotové... Brambory dáme vařit a uděláme klasickou bramborovou kaši nebo se dá jíst s klidem i s chlebem... PS stupně nepíšu má remoska nemá .