Roláda z mletého masa

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 50 minutes
Porce 0
Uvařila ZdeňkaKriegerova

Ingredience

  • Mleté maso
  • Sýr
  • Šunka
  • Slanina
  • Vejce
  • Mouka
  • Koření
  • Strouhanka
  • Brambory
  • Mléko
  • Máslo

Instrukce

  • Mleté maso uděláme podobně jako na sekanou .... takže hladká mouka, strouhanka vejce - dle množství a konzistence těsta z masa , okořeníme a všechno důkladně zamícháme . Na stůl si připravíme alobal a na ten potom poskládáme slaninu a na ni dáme maso na maso poklademe šunku, sýr a pro vylepšení třeba ještě bazalku či špenát a motáme alobal jako když se se dělá roláda .... Dáme do remosky či troby a peče dokud maso není hotové... Brambory dáme vařit a uděláme klasickou bramborovou kaši nebo se dá jíst s klidem i s chlebem... PS stupně nepíšu má remoska nemá .

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account