Roláda z mletého masa

Vytisknout recept

Mleté maso uděláme podobně jako na sekanou .... takže hladká mouka, strouhka vejce - dle množství a konzistence těsta z masa , okořeníme a všechno důkladně zamícháme . Na stůl si připravíme alobal a na ten potom poskládáme slaninu a na ni dáme maso na maso poklademe šunku, sýr a pro vylepšení třeba ještě bazalku či špenát a motáme alobal jako když se se dělá roláda .... Dáme do remosky či troby a peče dokud maso není hotové... Brambory dáme vařit a uděláme klasickou bramborovou kaši nebo se dá jíst s klidem i s chlebem... PS stupně nepíšu má remoska nemá ..


ks - mleté maso
ks - sýr, šunka a slanina , vejce , mouka , koření , strouhanka
ks - brambory , mléko , máslo
příprava - 20
vaření - 50
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila ZdeňkaKriegerova

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account