Rajčatová Bruschetta

Vytisknout recept
Když si chci zavzpomínat na dovolenou v Itálii, pak kromě pizzy si děláme Bruschetty.
Postup:
Rajčata rozkrojíme na půl a vydlabeme vnitřek, poté je nakrájíme na kostičky. Nasypeme do misky a přidáme nastrouhaný nebo nakrájený česnek. Ochutíme solí, pepřem a  lístky bazalky. Zakápneme olivovým olejem a promícháme.
Takto připravenou směs pokládáme na bagetku/ opečený chlebík.
3 - ks - rajčata
1 - stroužek - česneku
1 - špetka - sůl
1 - špetka - papř
1 - hrst - lístky bazalky
1 - kapka - olivový olej
6 - plátek - opečené bagety
Kategorie Chuťovka
Čas přípravy 25 minutes
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account