Rafaelo kuličky
Ingredience
- 1 plechovka salko
- 200 g kokosová moučka lze použít najemno nastrouhaný kokos
- 150 g mandle - loupané
- 100 g strouhaný kokos na obalení
Instrukce
- 1
- Kondenzované mléko nalijeme do mísy, přisypme jemně strouhaný nebo mletý kokos a směs propracujeme. Přikryjeme potravinářskou fólií a dáme minimálně na hodinu chladit do lednice.
- 2
- Kokos na obalení dáme do menší misky. Lžičkou odebereme kousky vychlazené kokosové hmoty, doprostřed vmáčkněte mandli, v dlaních vytvarujte kuličku a obalíme ji.
- 3
- Servírovat můžeme v papírovém košíčku.
Také je dělám. Jsou moc dobré.
dělávala jsem, ale dnes již sladké nejíme 🙂
Ty jsem dělávala kdysi jako součást vánočního cukroví.