Pusinky v čokoládě

Vytisknout recept
Kategorie Cukroví
Čas přípravy 40 minutes
Porce 0
Uvařila HanaLédrová

Ingredience

  • 3 ks Bílek
  • 300 g Cukr moučka
  • 1 lžička Citrónová šťáva
  • 1 ks Čokoláda
  • 2 ks Cukrářské barvivo

Instrukce

  • Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého za stálého šlehání přidáme cukr a citrónovou šťávu. Sníh naplníme do cukrářského sáčku a na plech pokrytý pečícím papírem nastříkáme pusinky, které sušíme v troubě asi hodinu při 120 st. C. Hotovou směs si můžeme rozdělit na více dílů a různobarevně je obarvit cukrářským barvivem dle fantazie. Po vychladnutí namočíme spodní část pusinek v rozehřáté čokoládě a necháme zaschnout.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account