Prirodne bravcove rebierko

Vytisknout recept
Maso na okrajoch trochu oddelime od kosti, aby sa lepsie prepieklo. Okrajove blany narezeme, maso naklepeme, osolime a opecieme na rozpalenom tuku a si 3 az 4 minuty po kazdej strane. Potom kotleby vyberieme, tuk po opekani zaprasime múkou, prudko oprazime docervena, zalejeme vodu a povarime, kym sa stava nezacne oddelovat od tuku. Pri podavani prelejeme masou stavou. Ako prilohu servirujeme dusenú ryzu, varene alebo opekane zemiaky a zeleninovú oblohu. Na kazde rebierko mozme polozit volske oko.
4ks - Bravcove kotlety
1ks - bravcova mast alebo olej
1špetka - sol
1kg - hladka muka
příprava - 30 min
vaření - 1
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila renatasingh

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account